//Deelnemen aan het DDS NK Salsa 2018

Deelnemen aan het DDS NK Salsa 2018

Om deel te kunnen nemen aan het DDS NK Salsa 2018 moet je plaatsen via een voorronde (uitgezonderd Teams en Salsa on Wheels). Deze voorrondes worden gehouden op verschillende locaties in het hele land, tijdens een Salsafeest.
Je schrijft je van tevoren in via de site van Dutch Dance Sports (KLIK HIER) , eenmaal op de site klik je op Agenda, en op de voorronde waar je je wil kwalificeren. Je schrijft je in voor de stijl van jouw voorkeur (On1, On2 of Cubaanse Salsa) en geeft aan of je amateur (Prechamp) of (semi)professional (Master) bent. Schrijf je je in voor Prechamp 50+ on1 of Newcomer? Dan inschrijven voor Prechamp en achter je NAAM vermelden Prechamp 50+ on1 of Newcomer.

Let op! Een week voor de voorronde sluit de inschrijving! Weten waar de voorrondes zijn? Bovenaan deze pagina vind je een dropdown menu. Ga naar Wedstrijden, en kies DDS NK 2018 -> data en locaties.
In deze voorronde wordt je bejureerd door 3 allround juryleden. Naar gelang het aantal deelnemers plaatsen zich de top 3, en soms wel de hele finale van de deelnemers aan de voorronde.
Mocht je je niet plaatsen, dan mag je een volgende voorronde gewoon weer meedoen, zo vaak als je wil!
Alle dansers die zich door middel van deze voorrondes plaatsen komen tegen elkaar uit op het DDS NK Salsa, waaruit dan 1 Nederlands Kampioen komt in elke Categorie/Klasse.